Om Kompetent

Kort om os

Vi tør dialogen, og vi udfordrer med hele vores erfaring i ryggen, og altid sans for nuet. Du
bliver ikke talt efter munden. Vi siger vores mening fordi vi er en seriøs sparringspartner til dig, og fordi vi ønsker det bedste for din forretning.

Vi ved du arbejder hårdt, er dedikeret til dine opgaver og ved, at en tilfreds kunde kommer
tilbage igen og igen. Service er ikke et tilkøb men en præmis for den gode kundeoplevelse
og samarbejdet på lang sigt – dette deler vi 100%, og vi er med dig hele vejen.

Vores kompetencer

Kompetent hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring dit brand inden for profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj samt reklameartikler og gaveartikler. Vores kernekompetencer ligger inden for profilbeklædning herunder træningstøj og sportstøj med tryk af eget logo samt firmatøj og arbejdstøj med eget logo. Vi har også mulighed for at hjælpe dig med andre alternativer – dette kan være alt fra en USB-stick, kuglepenne og krus til broderi på en Golf taske, en mulepose eller et forklæde.

Vores vigtigste opgave er at holde fokus på dine ønsker, og dermed finde den optimale løsning som matcher dine ønsker og behov. Vi vægter service rigtig højt og vi vil altid bestræbe os på, at give vores samarbejdspartnere den bedste service, følge enhver vare til dørs og dermed skabe tryghed og nære relationer.

Leverandører og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de største og bedste leverandører med mange års erfaring til danske kunder og vi tilbyder at være den foretrukne partner, når virksomheden har brug for profilbeklædning, logo på sportstøj, firmatøj eller hvis du ønsker at promovere dit brand. Kompetent er A-medlem af Sportsbrancheforeningen, hvilket giver os konkurrencedygtige priser, som vores samarbejdspartnere kan drage fordel af.

Find os her

Vi har kontor, showroom og trykkeri i Esrohaven 9 3630 Jægerspris, og du er mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog om hvordan, vi kan skabe opmærksomhed og synlighed omkring dit brand.