Om Kompetent

Kort om os

Vi tør dialogen, og vi udfordrer med hele vores erfaring i ryggen, og altid sans for nuet. Du bliver ikke talt efter munden. Vi siger vores mening fordi vi er en seriøs sparringspartner til dig, og fordi vi ønsker det bedste for din forretning.

Vi ved du arbejder hårdt, er dedikeret til dine opgaver og ved, at en tilfreds kunde kommer tilbage igen og igen. Service er ikke et tilkøb men en præmis for den gode kundeoplevelse og samarbejdet på lang sigt – det ved du, og dette deler vi 100%. Vi er med dig hele vejen.

Vores kompetencer

Kompetent hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring dit brand inden for profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj samt reklameartikler og gaveartikler. Vores kernekompetencer ligger inden for profilbeklædning herunder sportstøj, firmatøj og arbejdstøj med  eget logo trykt eller broderet. Vi har også mulighed for at hjælpe dig med andre alternativer – dette kan være alt fra en kuglepen og krus til broderi på en Golf taske, en mulepose eller et forklæde.

Vores vigtigste opgave er at holde fokus på dine ønsker, komme med input og dermed finde den optimale løsning, som matcher dine ønsker og behov. Vi vægter service rigtig højt og vi vil altid bestræbe os på, at give vores samarbejdspartnere den bedste service, følge enhver vare til dørs og dermed skabe tryghed og nære relationer.

Leverandører og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de største og bedste leverandører med mange års erfaring til danske kunder, og vi ønsker at være den foretrukne partner, når virksomheden har brug for profilbeklædning, logo på sportstøj, firmatøj eller hvis du ønsker at promovere dit brand. Kompetent bestræber sig på altid at rådgive indenfor de mest konkurrencedygtige brands og priser, så vores kunder kan drage den størst mulige fordel af samarbejdet. Den grønne tankegang betyder meget for os, og alle vores leverandører har et stort fokus på netop miljø og økologi,

Find os her

Vi har kontor, showroom og trykkeri i Esrohaven 9 3630 Jægerspris, og du er mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog om hvordan, vi kan skabe opmærksomhed og synlighed omkring dit brand.