Arbejdstøj og sportstøj med tryk og broderi

Sportstøj

Du finder hos Kompetent er stort udvalg af sportstøj, løbetøj, golftøj, cykeltøj og klubtøj. Du kan både købe som privat person, forening eller klub.

Få dit personlige logo eller sponsorlogo på tøjet.

Arbejdstøj

Køb dit arbejdstøj hos Kompetent. Vi har arbejdstøj til en bred vifte af erhverv inden for pleje og sundhed, køkken og restaurant, sikkerhedstøj, arbejdstøj til bygge og anlæg, transport og meget mere.

Få desuden dit firmalogo på dit arbejdstøj hos os.

Gør det nemt  – Få en partnershop hos Kompetent

Med en partnershop hos os kan dine medlemmer nemt logge ind og bestille klubtøj, sportstøj med logo eller arbejdstøj med logo.
Det er specielt udvalgt til jeres klub eller arbejdsplads til favorable priser og med jeres eget logo.

Tryk

Få synligt logo på arbejdstøj og sportstøj med tryk af høj kvalitet

Hos Kompetent har vi fokus på høj kvalitet. Når vi skal have det bedste arbejdstøj til din virksomhed, så skal vi også bruge tryk af høj kvalitet – også kaldet for transfer.
Et transfer er en betegnelse for et motiv, en tekst eller noget helt tredje, som bliver trykt på en speciel type papir eller folie. Herefter anvendes en varmepresser til at påføre trykket på tekstilet, og dermed kan vi altså hjælpe med at skabe synlighed for netop din virksomhed – Kompetent. Vi kan producere både serigrafiske- og digitale transfers, som har hver sine fordele og formål, hvilket giver Kompetent stor fleksibilitet, da vi kan skabe profilbeklædning som lige præcis passer til din virksomheds ønsker og behov. Du vil uanset hvad opnå den højeste kvalitet af dit tryk og derfor opnå professionel arbejdstøj med synlig logo eller budskab.

Broderi

arbejdstøj og sportstøj med et eksklusivt look

Broderi giver dit firmatøj et eksklusivt look, da din virksomheds logo kan blive påført i høj kvalitet. Derudover, så er broderi en fordel ved mange forskellige typer af tøj, hvor tryk ikke egner sig særlig godt. Hos Kompetent anbefaler vi, at du anvender broderi til blandt andet Fleece, strik, dunjakker, tasker og kasketter.

Vi forhandler blandt andet disse mærker

Vi forhandler en lang række lækre mærker indenfor arbejdstøj, sportstøj og sko.
Vi sikre dig den bedste kvalitet inden for mange typer erhverv og sportsgrene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Kompetent partnershop

Vores motto er “Kompetent” – vi vil gøre det nemmere og hurtigere for din virksomhed, sportsklub eller forening at købe klubtøj, sportstøj eller arbejdstøj, alt sammen med logo, hos os.

Derfor tilbyder vi din virksomhed, sportsklub eller forening at blive blive Kompetent partner. Så får i jeres eget login til vores webshop med egne produkter, så du og dine medarbejdere eller medlemmer let og enkelt kan bestille klubtøj, sportstøj med logo eller arbejdstøj med logo direkte i shoppen.

Det frigiver tid til andre ting og gør det nemt for alle at have matchende tøj i høj kvalitet med samme logo, samme placering. Altså, mindre besvær for jer, når alle kan købe tøjet i samme shop til favorable priser, med hurtig levering og personlig service.

Kontakt os på 20 23 06 06 eller info@komptent.dk for at høre mere.